Aankoopbegeleiding

Your search results

Aankoopbegleiding

Het wordt steeds moeilijker om voor een reële prijs een woning te vinden die aan de verwachtingen voldoet. De ‘turn-key pareltjes’ zijn in no time verkocht en vaak voor bedragen ver boven de vraagprijs.

Het alternatief; een woning in slechte(re) staat kopen en geld overhouden voor de  verbouwing. Maar wat behoort er dan tot de mogelijkheden? En wat kost zoiets eigenlijk?

Vragen die ons als aannemer vaak gesteld worden zijn:  Kan ik hier een open keuken maken? Is dit een draagmuur? Is het mogelijk om deze slaapkamer om te toveren tot badkamer of is het mogelijk om hier een toilet te realiseren? Vragen die u liever van tevoren beantwoordt hebt, zodat u hiermee rekening kunt houden met het doen van een bod.

Dat is waar wij u in kunnen bijstaan. Wij gaan met u mee naar een bezichtiging en kunnen vaak terplekke bovenstaande vragen beantwoorden en aangeven wat de mogelijkheden zijn. Ook geven wij advies over achterstallig onderhoud.

Indien gewenst zenden wij u binnen twee dagen na de bezichtiging een rapport met daarin de kosten van het achterstallig onderhoud en de kosten van de door u gewenste verbouwing.

Zo weet u dat wat u wilt, mogelijk is en kunt u met vertrouwen een bod uitbrengen!

Compare Listings